Cautare

307 de rezultate pentru "close card" (3.30 secunde)
Modul in care poate fi platita rata Estima Finance este simpla prezentare a unui card care contine toate informatiile necesare incasarii.
Alti factori care au influentat cresterea ponderii populatiei care contracteaza imprumuturi si au diminuat procentajul depozitelor au fost avansul cererii de consum si trecerea salariilor pe card.
Cardurile institutiilor financiare nebancare pot fi emise sub marca proprie (card proprietar) sau sub licenta unui proprietar de marca, cum ar fi VISA, MasterCard sau American Expres.
De asemenea, functionarii de la nivelul primariilor trec si ei la primirea drepturilor salariale o singura data pe luna, de preferinta pe card (o mare problema va fi slaba dezvoltare, in special la nivel rural, a retelei de bancomate, dar si a magazinelor care accepta ca mijloc de plata cardul).
PayPal este un cont virtual in/din care poti sa transferi bani (de la unitatile autorizate - banci, Western Union, card etc.).
Astfel, pentru retragerea banilor de pe card la ATM-uri si POS-uri nu se percepe nici un comision. De asemenea, pentru interogarea soldului si emiterea extrasului de cont comisionul este tot 0.
Cele patru benzinarii dispun de sistemul de plata a carburantilor "Fill&Go" Business" destinat companiilor, prin componentele "Fill&Go Card" si "Fill&Go Ring".
Succesul inregistrat in primavara a determinat Banca Romaneasca sa relanseze "Creditul de nota 10", iar ca promotie de Sarbatori ofera un card de credit fara plata comisionului de emitere si a comisionului de administrare, pentru primul an.
Ele vor fi inlocuite cu un singur permis de conducere in UE cel tirziu in 2012, acesta urmind sa aiba dimensiunile unui card bancar.
Dupa minute in sir de stat la coada, sunt si persoane care au surpriza de a li se solicita un act de identitate, fapt care poate duce la situatii neplacute in cazul in care portofelul a fost lasat gol pentru ca posesorul sau s-a bazat pe card.
Au fost insa foarte multi cei care au venit la sediul nostru pentru a se interesa de actele de care au nevoie pentru eliberarea acestui card", a declarat purtatorul de cuvant al Casei Judetene de asigurari de Sanatate, Lamaita Altoche.
Studentii vin, in general, la noi pentru eliberare de card, dar cred ca ar trebui sa incepem o campanie de mediatizare a acestui tip de credit pentru ca nu toti studentii care obtin burse in strainatate isi pot permite sa suporte celelalte cheltuieli".
In ceea ce priveste produsele si serviciile cumparate online prin card bancar, reprezentantii companiilor care practica un astfel de comert sustin ca in aceasta perioada au crescut mult vanzarile la aparate foto, laptopuri si telefoane mobile.
In baza acordului companiei cu BRD, ei vor putea plati prin ordine de plata, numerar la ghiseele bancii, direct de pe card - la bancomatele bancii, prin POS-uri la comerciantii acceptanti, prin Internet Banking si prin telefonul fix - daca sunt abonati la serviciul Vocalis.
Nu e alta cale de introducere a monedelor, mai ales ca salariile, si mai nou si pensiile, se primesc pe card", a declarat Gheorghe Gherghinescu, directorul sucursalei judetene a BNR Dolj.
Acest lucru ar insemna ca unul din doi romani detine un card, dar realitatea este alta. Aceasta pentru ca exista persoane care detin mai mult de doua carduri, in special in Capitala.
In mod concret, mesajul e-mail a fost transmis ca venind in mod aparent din partea BRD si solicita accesarea unui site cu design identic cu cel al serviciului de internet banking www.brd-net.ro in scopul completarii unor date personale (user si parola, numar card, data expirarii cardului, PIN-ul).
Pentru a economisi timp, un prim element ce trebuie luat in considerare este accesarea la distanta a conturilor - suport telefonic, SMS, internet banking, care permit utilizatorului sa faca plati la furnizori, alimentari de card, plati externe, deschidere/lichidare direct de acasa sau de la birou.
BRD a reamintit clientilor ca nu solicita in nicio situatie informatii confidentiale prin e-mail (user/parola, numar de card, data expirarii acestuia, codul PIN).
La Carrefour puteti cumpara un aparat fotodigital la numai 400 de lei pentru care primiti cadou un card de memorie de 512 MB.
google-analytics.com